voor coaches

doelgericht coachen

Onze training is uniek omdat hij gebaseerd is op pedagogisch tact en de ervaringen van Ruud van Nistelrooy. Zijn ervaringen als profvoetballer en zijn eigen visie op coachen, vormen de basis van deze training. De methodiek is onderbouwd met semi-wetenschappelijk onderzoek.

Na de training heb je inzicht in wie jij bent als coach, in jouw eigen handelen en weet je hoe je het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van jouw spelers positief kan beïnvloeden.

Onze training wordt door de KNVB gewaardeerd met 8 studiepunten voor je trainerslicentie.

trainingen in 2018/2019

Eerst volgende trainingen:

Training 1 is reeds afgerond

Training 2 is reeds afgerond

Training 3 is reeds gestart en bijna afgerond

  • vrijdag 5 april (Maaspoort Sports & Events in 's-Hertogenbosch)

Training 4 is reeds gestart

  • donderdag 14 en vrijdag 15 maart (Bomenpark in Heesch)
  • vrijdag 19 april (Maaspoort Sports & Events in 's-Hertogenbosch)
  • vrijdag 31 mei (Maaspoort Sports & Events in 's-Hertogenbosch)

Let op: Omdat we met de groep intensief en op persoonlijk vlak gaan werken is het niet mogelijk om dagen te ruilen over de verschillende groepen. Om je certificaat te behalen dien je alle vier dagen aanwezig te zijn.

unieke coachscan

Onderdeel van de training doelgericht coachen is het invullen van de coachscan. Deze scan geeft inzicht in hoe jouw rol als coach ervaren wordt door jouw pupillen. Maar geeft ook inzicht in wat jij belangrijk vindt als coach. De uitkomsten worden tijdens de training gebruikt als reflectietool.

De coachscan is gebaseerd op wetenschappelijke studies en richt zich op het trainingsklimaat. XOET (www.xoet.nl) heeft deze scan in samenwerking met de  RijksUniversiteit Groningen ontwikkeld.

onze ambassadeurs!

60 Nieuwe rvn foundation ambassadeurs hebben hun certificaat op zak!

We zijn supertrots op onze rvn foundation ambassadeurs, die afgelopen maanden de opleiding succesvol hebben doorlopen. Wij wensen jullie veel plezier in je werk en hopen dat de rvn f aanpak op vele plekken in Nederland kinderen laat schitteren!

De deelnemers kwamen o.a. via onze samenwerking met KNVB Samen, Johan Cruyff Foundation, PSV FUNdament, Fc Den Bosch en Willem II.

Lees hier de ervaringen van onze cursist Marco Buitenhuis!