Word Coach!

Wie zoeken wij?

Voor de Ruud van Nistelrooy Foundation (RvN Foundation) zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die coach willen worden bij de RvN Foundation.

Als coach begeleid je onder supervisie van onze hoofdcoach een schooljaar lang een groep van 15 kinderen (groep 6,7 en 8) die deelnemen aan de RvN Foundation. Je helpt deze kinderen hun mogelijkheden te gaan ervaren. Dit doe je met nog 3 andere coaches. Samen met de hoofdcoach stel je een uitdagend programma op dat past bij de groep. Je stimuleert de kinderen en bent elke week voor ze aanwezig.

Je onkosten worden vergoed.

Ben jij gemotiveerd om een schooljaar lang (2015-2016), 1 middag per week, een Academy groep te begeleiden, en kinderen uit groep 6,7 en 8 te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@rvnfoundation.nl

Missie en visie

Wij hebben als missie om een positieve, blijvende bijdrage te leveren aan de persoonlijke en sociale ontwikkeling van kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Wij geven kinderen trots, eigenwaarde en zelfvertrouwen mee. Zodat zij hier in de toekomst altijd op kunnen bouwen. Dit zorgt voor een toekomst met vertrouwen in zichzelf; een toekomst met mogelijkheden.

Verbinding met je zelf en de wereld om je heen is essentieel voor persoonlijke ontwikkeling. We geloven dat alleen met een relatie je tot een prestatie kan komen. Wij zetten in alles het kind centraal en richten ons op de verbinding tussen coach en kind. Door een persoonlijke positieve benadering groeit het zelfvertrouwen van een kind. Hierdoor ontstaat een basis voor groei.

Aanpak

Onze Coaches, allen opgeleid volgens de RvN Foundation methodiek, zorgen ervoor dat kinderen zich gezien voelen. Ze gebruiken de talenten van de kinderen als middel om ze succes te laten ervaren. De RvN Foundation coaches zijn de ‘succesfactor’ van de Foundation. Op een vertrouwde locatie met vaste RvN Foundation coaches voelen de kinderen dat ze iets wel kunnen. Zelfvertrouwen krijg je niet van jezelf, zelfvertrouwen wordt gevoed door het vertrouwen dat anderen in je hebben. De RvN Foundation coaches geloven in de kinderen. Als anderen het zien ga je het zelf ook voelen. Dit zorgt voor een positieve wending in het leven van een kind, voor altijd. Bij de Foundation doet iedereen mee, niemand valt af, nooit!