talent

vanuit het hart

Bij onze groepen gaan de rvn foundation coaches tijdens de bijeenkomsten samen met de kinderen aan de slag om te ontdekken wie ze zijn, wat hun passie is en hoe ze hun talent kunnen inzetten. De kracht van onze coaches is dat ze de kinderen helemaal zichzelf laten zijn, met alles wat ze in zich hebben.

Juist voor kinderen is het heel belangrijk de verbinding te voelen. Kinderen voelen haarfijn aan of een coach wel of niet verbonden is met zichzelf en of hij/zij er echt voor hem/haar is. En juist vanuit deze verbinding, vanuit het hart, maken onze rvn foundation coaches sprongen in de begeleiding met kinderen.

ontmoet onze coaches

Wil je weten hoe het is om coach te zijn bij onze foundation? Onze coaches Ank van Alebeek, Kevin Segbars en Romy Thomas vertellen er meer over!

Lees het interview met Romy Lees het interview met Ank Lees het interview met Kevin

wij bieden onze talenten:

  • Een schooljaar lang persoonlijke begeleiding van rvn foundation coaches
  • 3 uur per week, 32 bijeenkomsten per jaar
  • Elke week dezelfde coaches
  • Max. 20 kinderen per groep met minimaal 5 rvn f coaches
  • Terugkoppeling van de foundation naar IB'er (intern begeleider) van de desbetreffende school
  • Gezonde snacks en drinken gedurende de middag
  • Diverse activiteiten (van voetbal tot schaatsen, van skiën tot klimmen), muziek maken en creatieve activiteiten zoals schilderen of knutselen
  • Specialistische begeleiding zoals verliesverwerking
  • Diverse sociale vaardigheidsspellen om het groepsgevoel te versterken

ontmoet onze talenten

Wil je weten hoe het is om als talent betrokken te zijn bij onze foundation? Een aantal van onze talenten en hun ouders vertellen er meer over!

Dyosa en Wesley Rens en Wencke Nirvana en Asha Aukje en Annemarie Riley en Johnny Dave en Lynden

support

Ben jij dat toptalent met een ultieme sportieve droom? 


Ruud heeft altijd een wens gehad om toptalenten financieel te steunen. Specifiek jonge mensen met enorm veel inzet en talent, maar die net financieel tekort komen om echt hun doel te bereiken. Daarom hebben we een onderdeel toegevoegd aan talent, te weten support. Sinds juli 2017 ondersturen wij Pietro Doorje en Eveline Hooft.

Ben jij supergemotiveerd, sta je te trappelen om de top te bereiken maar ontbreekt het je aan financiële middelen om die top echt te bereiken? 
Neem dan contact met ons op via marjolein@rvnfoundation.nl en wie weet hoor jij komend jaar bij de toptalenten van de rvn foundation.


Pietro Doorje is een kickbokser met een doel: wereldkampioen worden!

Aangezien Pietro ook nog (kick)boks lessen geeft, komt hij trainingsuren en hersteltijd te kort. Als topsporter weet Ruud hoe belangrijk het is om je goed te kunnen focussen op je doel. Door hem financieel te steunen hopen we dat hij zijn droom kan waarmaken.

Onze golfsurfster Eveline Hooft wil dolgraag deelnemen in de World Surf League Championship Tour.

Maar daarvoor moet ze heel veel uren maken in het water en meedoen aan diverse wedstrijden over de hele wereld. Hier zit natuurlijk een kostenplaatje aan vast. Door de bijdrage van de rvn foundation komt haar droom weer in beeld!