Steun ons

geweldig gesteund

Wij kunnen ons werk niet doen zonder de inzet en giften van vele partijen. het is fantastisch om te zien hoe maatschappelijk betrokken bedrijven zijn. En juist die partijen willen we even in het zonnetje zetten!

                        

Vriendenloterij

Sinds 2010 zijn wij beneficiant van de VriendenLoterij en is Ruud ambassadeur van de VriendenLoterij. Door mee te spelen met de Vriendenloterij voor de ruud van nistelrooy foundation kun je ons direct steunen. De helft van je inleg gaat maandelijks naar de ruud van nistelrooy foundation en je maakt iedere zondag kans op mooie prijzen.

    

Steun ons

je kunt ons helpen door:

  • een VriendenLoterij lot te kopen
    Koop een lot van de vriendenloterij via deze link en vink de ruud van nistelrooy foundation aan als jouw goede doel.
  • je feest of evenement in het teken te zetten van de foundation
    Wij kunnen je helpen met informatie over de ruud van nistelrooy foundation, een poster of een flyers. In overleg met jou kiezen we naar welk programma je bijdrage gaat.
  • je samen met je school in te zetten voor kinderen uit je buurt
    Organiseer een sponsorloop of start een statiegeld actie. Graag komen we op je school meer vertellen over de foundation.

Want vele handjes maken licht werk!

doneren

Voor de wekelijkse opvang van onze kinderen zijn wij mede afhankelijk van jouw financiële steun. Bijvoorbeeld door een eenmalige gift of een jaarlijkse donatie. Draag jij de talenten van de ruud van nistelrooy foundation een warm hart toe? Dan kun je je bijdrage overmaken naar: Rabobank Eindhoven, NL75 RABO 0150 1935 05.