ons team

op de werkvloer

Het hart van onze organisatie bestaat uit Ruud en Leontien van Nistelrooy.
Samen met anderen zijn we een gedreven team. Op de werkvloer tref je de volgende mensen aan:

Marjolein Lankhout
Zij is Manager van de rvn foundation sinds 2015. Dagelijks is ze aan het werk om de organisatie een stapje verder te brengen. Met volle overgave.

Leontien van Nistelrooy
Sinds 3 jaar actief op het gebied van Communicatie & Events. Zij is getrouwd met Ruud en medegrondlegger van de foundation.

coach Gijs Visser

Coach Gijs Visser is gespecialiseerd in omgaan met tegenslagen en teleurstellingen in het leven. Elk mens, elk kind, heeft een verhaal. Een verhaal met mooie momenten van succes en geluk, maar helaas ook een verhaal met pijn en teleurstellingen.  

Gijs is bijna vanaf de start van de foundation verbonden als gastcoach bij de groep talent en hij geeft masterclasses aan onze coaches in opleiding. Hij leert de kinderen en cursisten geen kunstjes, maar echt contact maken!

Als een kind echt welkom is in jouw groep, team of klas, betekent dit dat je als coach ook open staat voor de moeilijke thema’s. En ook aanwezig durft te zijn met alles wat er bij jou is. Jezelf durven en willen laten zien. 

"Probeer niet van een 3 een 6 te maken, maar maak van een 7 een 10. Bij de foundation ligt de focus op talent!"

Marc Lammers is bestuurslid van de rvn foundation. Is sinds drie jaar verbonden aan de rvn foundation als klankbord. 

ons bestuur

Het bestuur van de rvn foundation is gegrepen door de passie en gedrevenheid van onze organisatie. Zij hebben dezelfde overtuiging: focus samen met kinderen op waar ze goed in zijn. Laat ze succes ervaren.
Graag zetten zij hun kennis en ervaring in om het team te ondersteunen. 

Ons bevlogen bestuur bestaat uit:

 1. Ruud van Nistelrooy Initiatiefnemer en oprichter van de ruud van nistelrooy foundation. Geeft op dit moment als specialistentrainer training aan de spelers van PSV.
 2. Marc Lammers begeleidt bedrijven en teams in hun missie; van goed naar goud. 
  Hij was o.a. 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam. Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympisch Spelen in Beijing waar met 2-0 werd gewonnen van China.
  Daarnaast is Marc voorzitter van Swim To Fight Cancer 073 en coach van het Nuon Solar Callenge Team 2017, TU Delft.
 3. Han Hendriks is Managing Partner bij Kirkman Company. 
  Hij transformeert organisaties op ondernemende wijze naar meer relevantie voor alle stakeholders.
  Verder is Han mede-oprichter van YSE, We Beat The Mountain, Aim for the moon en Outside Inc. en daarnaast ook mede-initiator van Powered By Meaning en de Social Impact Factory Utrecht.
  Han is ook geassocieerd met Nyenrode Business Universiteit en publiceert regelmatig boeken en artikelen over inkoop, sourcing en sociale ondernemingen.