Workshops & trainingen

Workshops

Wellicht heb je interesse in het volgen van een workshop. Of wil je een op maat gemaakte workshop voor jouw school of vereniging, mail naar info@rvnfoundation.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Trainingen

Dit jaar starten we voor het eerst met twee trainingen van zes bijeenkomsten. ‘Coachen in Contact’
We zijn heel enthousiast om Ruud’s ervaringen, kennis en inzichten op het gebied van coachen met jullie te gaan delen. Wij geloven dat de coach zelf het belangrijkste instrument is. Het is ons doel om jou hier meer inzicht in te geven zodat jij ‘dit instrument’ optimaal kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen.
De trainingen worden gegeven door ervaren trainers, Roland Schut en Marcel van Herpen. En er zullen diverse gastcoaches hun opwachting doen.

De eerste trainingsdag is op donderdag 27 oktober 2016

De eerste vier keer is de training in het kenniscentrum van de ruud van nistelrooy foundation in Den Bosch, Marathonloop 1, 5235 AA, 's-Hertogenbosch. Hier is voldoende gratis parkeerplek. Tevens is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
De laatste twee keer wordt de training gegeven op de nieuwe KNVB Campus in Zeist )

Mocht je interesse hebben in het volgen van de training ‘Coachen in Contact’ mail ons voor meer informatie of je aanmelding.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Win een scolarship!

Voor deze eerste training deelt Ruud persoonlijk 1 scolarship uit aan een coach die heel graag de rvn foundation aanpak wil leren. Schrijf een mail met jouw motivatie waarom jij deze scolarship zou willen winnen.

Bij deze presenteren wij de winnaar van de eerste scolarship: Arthur Bak. Ruud heeft hem uitgekozen, met name om deze passage uit zijn motivatie:

"Door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van coaching, intervisie, verhoor en leidinggeven is mijn persoonlijke ontwikkeling in een soort stroomversnelling gekomen. De energie die ik krijg van het werken met mensen in welke vorm dan ook geeft mij het gevoel dat dit is wat ik wil doen. Dit komt ook tot uiting in alle facetten van mijn leven. Maar in het coachen van mensen heb ik een ware passie ontdekt die naadloos aansluit bij mijn eigen kernwaarden en ambitie.

Ik zou het fantastisch vinden als ik deel kan nemen aan de trainingen om het coachen van kinderen op de Ruud van Nistelrooy manier te leren. Met als doel dat ik
deze manier van begeleiden kan integreren in de zelfverdedigingstrainingen voor kinderen die ik ga geven."

De rode doelen boekjes die elke cursist krijgt voor het opschrijven van zijn/haar doelen en notities zijn ons voor een zachte prijs aangeboden door Maxilia.nl.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl