voor coaches

Schrijf je nu in voor de exclusieve training: Doelgericht coachen

Op donderdag 9 november 2017 start groep 2 van onze nieuwe vierdaagse training!

De training is gericht op coaches die  werken met de kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-25 jaar. Een mooie aanvulling voor jeugdcoaches die zich verder willen ontwikkelen om hun pupillen nog beter te begrijpen en te begeleiden.

In onze training ligt de nadruk op jouw persoonlijke ontwikkeling als coach waarbij we jouw rol bekijken vanuit pedagogisch en psychologisch perspectief. We richten ons niet op de sporttechnische inhoud, maar we focussen op jou en op de manier waarop jij met de spelers in jouw team omgaat.

In de 4 daagse bijeenkomst wordt o.a. aandacht besteed aan:

  • Het belang van de relatie tussen spelers en coach
  • De invloed van belangrijke gebeurtenissen en jouw persoonlijke biografie voor jouw dagelijks handelen en handelen als coach
  • Elk kind de kans geven om te schitteren vanuit de talenttak van de foundation
  • De kracht van doelen stellen, reflectie en intervisie voor het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden als sporter en als mens

Heb je interesse in deze training neem dan gerust contact op middels onderstaande button, o.v.v. 'Interesse in de nieuwe training'. In het blok hieronder vind je de verschillende data van de bijeenkomsten!

Weten of deze training bij je past? Klik op de button en loop door onze vragenmodule heen!

Meer weten? Mail ons!

Scoren door contact

Onze coachingstraining is uniek omdat hij gebaseerd is op de ervaringen van Ruud van Nistelrooy. Zijn ervaringen als profvoetballer en zijn eigen visie op coachen, vormen de basis van deze training. De methodiek van de opleiding is onderbouwd met semi-wetenschappelijk onderzoek.

Na de training heb je inzicht in wie jij bent als coach, in jouw eigen handelen en weet je hoe je het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van jouw spelers positief kan beïnvloeden.

Data training 2017/2018

Groep 1:

donderdag 21 en vrijdag 22 september in Heesch 

vrijdag 3 november en vrijdag 8 december in ons kenniscentrum in Den Bosch

Groep 2:

donderdag 9 en vrijdag 10 november in Heesch

vrijdag 15 december en vrijdag 12 januari in ons kenniscentrum in Den Bosch

Groep 3:

donderdag 8 en vrijdag 9 februari in Heesch

vrijdag 16 maart en vrijdag 13 april in ons kenniscentrum in Den Bosch

Groep 4:

donderdag 22 en vrijdag 23 maart in Heesch

vrijdag 20 april en vrijdag 25 mei in ons kenniscentrum in Den Bosch

Let op: Omdat we met de groep intensief en op persoonlijk vlak intensief gaan samenwerken is het niet mogelijk om dagen te ruilen over de verschillende groepen. Om je certificaat te behalen dien je alle dagen aanwezig te zijn.

Graag verzoeken wij je om twee voorkeuren aan te geven! Mail ons via onderstaande button, o.v.v. 'Aanmelding opleiding', en vermeld hierbij a.j.b. twee groepsvoorkeuren, zodat we aan jouw wens kunnen voldoen!

Meld je aan!

Coachscan

Binnenkort start de training Doelgericht coachen. Onderdeel van de training is het invullen van een coachscan. Deze scan geeft inzicht in hoe onze coaches als coach ervaren worden. De uitkomsten worden tijdens de training gebruikt als reflectietool.

De coachscan is gebaseerd op wetenschappelijke studies en richt zich op het trainingsklimaat. Is er tijdens de trainingen ruimte voor reflectie? Hoe ervaren sporters de terugkoppeling en is er ruimte om doelen te stellen? Dit zijn vragen die onderdeel uitmaken van de coachscan die in samenwerking met XOET (www.xoet.nl) en de RijksUniversiteit Groningen is ontwikkeld.

Coaches en sporters vullen de scan, afzonderlijk van elkaar, in. Invullen kan op de computer, een tablet of een smartphone en duurt ongeveer 15 minuten. Met de antwoorden wordt vertrouwelijk (en volgens wetenschappelijke richtlijnen) omgegaan.

Workshops op maat

Wellicht heb je interesse in het volgen van een workshop, of wil je een op maat gemaakte workshop voor jouw school of vereniging?

Mail ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak! Wij kunnen vast iets voor je betekenen! Vermeld in je bericht het onderwerp 'Workshop op maat', dan zorgen wij dat de juiste persoon contact opneemt!

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Win een scholarship!

Voor de eerste training deelt Ruud persoonlijk 1 scholarship uit aan een coach die heel graag de rvn foundation aanpak wil leren. Schrijf een mail met jouw motivatie waarom jij deze scholarship zou willen winnen.

Bij deze presenteren wij de winnaar van de eerste scholarship: Arthur Bak. Ruud heeft hem uitgekozen, met name om deze passage uit zijn motivatie:

'Door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van coaching, intervisie, verhoor en leidinggeven is mijn persoonlijke ontwikkeling in een soort stroomversnelling gekomen. De energie die ik krijg van het werken met mensen in welke vorm dan ook geeft mij het gevoel dat dit is wat ik wil doen. Dit komt ook tot uiting in alle facetten van mijn leven. Maar in het coachen van mensen heb ik een ware passie ontdekt die naadloos aansluit bij mijn eigen kernwaarden en ambitie.

Ik zou het fantastisch vinden als ik deel kan nemen aan de trainingen om het coachen van kinderen op de Ruud van Nistelrooy manier te leren. Met als doel dat ik
deze manier van begeleiden kan integreren in de zelfverdedigingstrainingen voor kinderen die ik ga geven.'

De rode doelen boekjes die elke cursist krijgt voor het opschrijven van zijn/haar doelen en notities zijn ons voor een zachte prijs aangeboden door Maxilia.nl.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

De eerste coaches zijn afgestudeerd!

Juli 2017: de eerste 50 rvn foundation ambassadeurs hebben hun certificaat op zak!

We zijn supertrots op onze kersverse rvn foundation ambassadeurs, die afgelopen maanden de opleiding succesvol hebben doorlopen. Wij wensen jullie veel plezier in je werk en hopen dat de rvn f visie op vele plekken in Nederland en België kinderen laat schitteren!

De cursisten kwamen via onze samenwerking met KNVB Samen van de Johan Cruyff Foundation, Richard Krajicek Foundation en van de stichting Life Goals.

Lees hier de ervaringen van onze cursist Arthur Bak!

Meer weten? Mail ons!