voor coaches

win een scholarship powered by Nothing Else Matters

10 Maart jl. organiseerde de band Co-incidental een benefietconcert (Nothing Else Matters) in Heesch. Door de opbrengst van dat concert kun jij nu kans maken op de vierdaagse training Doelgericht coachen, scoren door contact!

Wat moet je daarvoor doen?
Mail ons kort en bondig waarom jij een van de uitverkorene zou moeten zijn. Jouw persoonlijke motivatie ontvangen wij graag zo snel mogelijk via info@rvnfoundation.nl
Begin mei 2018 nemen wij contact op met de winnaars, nadat Ruud samen met Co-incidental besloten heeft wie de gelukkigen zijn. We zien jullie reacties tegemoet!

scoren door contact

Onze coachingstraining is uniek omdat hij gebaseerd is op de ervaringen van Ruud van Nistelrooy. Zijn ervaringen als profvoetballer en zijn eigen visie op coachen, vormen de basis van deze training. De methodiek van de opleiding is onderbouwd met semi-wetenschappelijk onderzoek.

Na de training heb je inzicht in wie jij bent als coach, in jouw eigen handelen en weet je hoe je het spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van jouw spelers positief kan beïnvloeden.

trainingen in 2018/2019

Eerstvolgende trainingen:

  • medio september 2018 starten we weer met het geven van nieuwe trainingen, exacte datum volgt nog
  • jezelf opgeven voor deze training is wel al mogelijk 

Let op: Omdat we met de groep intensief en op persoonlijk vlak gaan werken is het niet mogelijk om dagen te ruilen over de verschillende groepen. Om je certificaat te behalen dien je alle vier dagen aanwezig te zijn.

Mail ons via onderstaande button, o.v.v. 'Aanmelding opleiding', en vermeld hierbij a.j.b. twee groepsvoorkeuren, zodat we aan jouw wens kunnen voldoen!

Meld je aan!

unieke coachscan

Een onderdeel van de training Doelgericht coachen is het invullen van een coachscan. Deze scan geeft inzicht in hoe jouw rol als als coach ervaren wordt door jouw pupillen. De uitkomsten worden tijdens de training gebruikt als reflectietool.

De coachscan is gebaseerd op wetenschappelijke studies en richt zich op het trainingsklimaat. Is er tijdens de trainingen ruimte voor reflectie? Hoe ervaren sporters de terugkoppeling en is er ruimte om doelen te stellen? Dit zijn vragen die onderdeel uitmaken van de coachscan die in samenwerking met XOET (www.xoet.nl) en de RijksUniversiteit Groningen is ontwikkeld.

Coaches en sporters vullen de scan, afzonderlijk van elkaar, in. Invullen kan op de computer, een tablet of een smartphone en duurt ongeveer 15 minuten. Met de antwoorden wordt vertrouwelijk (en volgens wetenschappelijke richtlijnen) omgegaan.

win een scholarship!

Voor de training Doelgericht coachen deelt Ruud persoonlijk 1 scholarship uit aan een coach die heel graag de rvn foundation aanpak wil leren. Schrijf een mail met jouw motivatie waarom jij deze scholarship zou willen winnen.

Bij deze presenteren wij de winnaar van de vierde scholarship: Leo Smith. Ruud heeft hem uitgekozen, met name om deze passage uit zijn motivatie:

'Ik ben diverse jaren coach geweest van de hockey teams van mijn dochters (leeftijd van 6-10 jaar).Momenteel hou ik me al langere tijd bezig als coach voor (jong)volwassenen binnen mijn huidige werk.

Hierbij merk ik dat zelfvertrouwen bij de groep nieuwe collega's het sleutelwoord is voor succes. Ook bij (jong)volwassenen is dit een misschien wel een onderbelicht item.
Ik verwacht dat Ruud's visie ook absoluut toepasbaar zal zijn binnen mijn vakgebied. Ik hoop dan ook dat ik me als coach verder kan ontwikkelen vanuit deze visie.'

De rode doelen boekjes die elke cursist krijgt voor het opschrijven van zijn/haar doelen en notities zijn ons voor een zachte prijs aangeboden door Maxilia.nl.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

workshops op maat

Wellicht heb je interesse in het volgen van een workshop, of wil je een op maat gemaakte workshop voor jouw school of vereniging?

Mail ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak! Wij kunnen vast iets voor je betekenen! Vermeld in je bericht het onderwerp 'Workshop op maat', dan zorgen wij dat de juiste persoon contact opneemt!

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

onze eerste afgestudeerden!

Juli 2017: de eerste 50 rvn foundation ambassadeurs hebben hun certificaat op zak!

We zijn supertrots op onze kersverse rvn foundation ambassadeurs, die afgelopen maanden de opleiding succesvol hebben doorlopen. Wij wensen jullie veel plezier in je werk en hopen dat de rvn f visie op vele plekken in Nederland en België kinderen laat schitteren!

De cursisten kwamen via onze samenwerking met KNVB Samen van de Johan Cruyff Foundation, Richard Krajicek Foundation en van de stichting Life Goals.

Lees hier de ervaringen van onze cursist Arthur Bak!

Meer weten? Mail ons!