voor coaches

Coachen in Contact

Eind 2016 zijn we voor het eerst gestart met twee trainingen van zes bijeenkomsten, genaamd ‘Coachen in Contact’.

We zijn heel enthousiast om Ruud’s ervaringen, kennis en inzichten op het gebied van coachen met jullie te gaan delen. Wij geloven dat de coach zelf het belangrijkste instrument is. Het is ons doel om jou hier meer inzicht in te geven zodat jij ‘dit instrument’ optimaal kunt gebruiken en verder kunt ontwikkelen. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers, Roland Schut en Marcel van Herpen en diverse gastcoaches.

In mei 2017 zullen de eerste Ambassadeurs deze opleiding voltooid hebben, daar ze zijn we supertrots op!

Hieronder lees je meer over de nieuwe opleiding.

Start nieuwe opleiding Coachen in Contact

Per september 2017 start de rvn foundation met de nieuwe opleiding Coachen in Contact. De basis van deze meerdaagse opleiding voor (jeugdsport)-coaches is de kennis en kunde van Ruud van Nistelrooy op het gebied van positief coachen.

De ervaringen van Ruud als profvoetballer en zijn eigen visie op positief coachen vormen de basis van deze opleiding. In zijn loopbaan als profvoetballer is Ruud geholpen door een aantal personen, die erg belangrijk voor zijn ontwikkeling zijn geweest. Bijvoorbeeld Foppe de Haan, die hem geleerd heeft een schriftje bij te houden met zijn doelen en ambities.

Bij aanvang van de opleiding ontvangt de deelnemer het schriftje van Ruud om zelf doelen te formuleren en te reflecteren. Belangrijke onderdelen van de opleiding zijn intervisie, zelfreflectie, het doelenboekje en inzichten door bepalen keymoments in eigen levenslijn

Voor wie?

Om het zelfvertrouwen van een kind te vergroten, speelt de coach een belangrijke rol. Deze meerdaagse opleiding is bedoeld voor coaches in de sport, die verder wil groeien in hun rol als coach ten behoeve van de ontwikkeling van hun pupillen. De opleiding is gericht op coaches die  werken met de kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-25 jaar

Geïnteresseerd? Lees meer!

Inhoud opleiding Coachen in Contact

Algemene informatie opleiding:

Omvang groep 16-20 mensen

Opbouw opleiding:

4 opleidingsdagen binnen een 8 weken programma. De eerste twee opleidingsdagen vinden plaats op een aaneensluitende donderdag en een vrijdag. Met een tussenperiode van 4 weken vindt de derde opleidingsdag plaats en 4 weken daarna de vierde opleidingsdag

Tijdsinvestering (exclusief opleidingsdagen): 32-40 uur

Heb je interesse in deze opleiding en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op, o.v.v. 'Informatie Coachen in Contact'!

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Workshops op maat

Wellicht heb je interesse in het volgen van een workshop, of wil je een op maat gemaakte workshop voor jouw school of vereniging?

Mail ons gerust voor het maken van een vrijblijvende afspraak! Wij kunnen vast iets voor je betekenen! Vermeld in je bericht het onderwerp 'Workshop op maat', dan zorgen wij dat de juiste persoon contact opneemt!

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Win een scholarship!

Voor de eerste training deelt Ruud persoonlijk 1 scholarship uit aan een coach die heel graag de rvn foundation aanpak wil leren. Schrijf een mail met jouw motivatie waarom jij deze scholarship zou willen winnen.

Bij deze presenteren wij de winnaar van de eerste scholarship: Arthur Bak. Ruud heeft hem uitgekozen, met name om deze passage uit zijn motivatie:

'Door het volgen van diverse opleidingen op het gebied van coaching, intervisie, verhoor en leidinggeven is mijn persoonlijke ontwikkeling in een soort stroomversnelling gekomen. De energie die ik krijg van het werken met mensen in welke vorm dan ook geeft mij het gevoel dat dit is wat ik wil doen. Dit komt ook tot uiting in alle facetten van mijn leven. Maar in het coachen van mensen heb ik een ware passie ontdekt die naadloos aansluit bij mijn eigen kernwaarden en ambitie.

Ik zou het fantastisch vinden als ik deel kan nemen aan de trainingen om het coachen van kinderen op de Ruud van Nistelrooy manier te leren. Met als doel dat ik
deze manier van begeleiden kan integreren in de zelfverdedigingstrainingen voor kinderen die ik ga geven.'

De rode doelen boekjes die elke cursist krijgt voor het opschrijven van zijn/haar doelen en notities zijn ons voor een zachte prijs aangeboden door Maxilia.nl.

Mail ons: info@rvnfoundation.nl

Ontmoet de coaches: Ank van Alebeek

Wil je weten hoe het is om coach te zijn bij onze foundation? Onze coach Ank van Alebeek vertelt er meer over in een interview!

Wie: Ank van Alebeek (48)

Functie: hoofdcoach

Opleidings- en werkervaring: Pabo, Kindercoach, Holistische gezins- en kindertherapie

Verbonden aan de rvn foundation: sinds 2011

Haar eigen talent: “Relaties aangaan met kinderen. Mijn kracht is ook een groep maken van iedereen die erbij hoort.”

Lees het interview met Ank