Steun ons

Particulieren

Je kunt ons helpen door:

een vriendenloterij lot te kopen
Koop een lot van de vriendenloterij via deze link en vink de Ruud van Nistelrooy Foundation aan als jouw goede doel.

je feest of evenement in het teken te zetten van de Foundation
Wij kunnen je helpen met informatie over de Foundation, een poster of een flyers. In overleg met jou kiezen we naar welk programma je bijdrage gaat.

je samen met je school in te zetten voor kinderen uit je buurt
Organiseer een sponsorloop of start een statiegeld actie. Graag komen we op je school meer vertellen over de Foundation.

Steun ons

Wij kunnen dit werk alleen doen omdat er partijen zijn als de VriendenLoterij, C&A Foundation, DNA Duurzaam Netwerk en vele anderen die in ons werk geloven en ons steunen met een gift. Daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor en wij koesteren onze relatie met hen.

Maar nieuwe partners verwelkomen we graag. Dus ben je geraakt door ons werk en wil je ons daarbij helpen? Neem dan contact op met ons via marjolein@rvnfoundation.nl. Ik hoop je snel te spreken.

Jaarlijks organiseren wij in Den Bosch een exclusief inspirerend diner waar wij tafels en losse plaatsen verkopen. Mocht je interesse hebben mail ons op info@rvnfoundation.nl

Doneren

Voor de wekelijkse opvang van onze kinderen zijn wij mede afhankelijk van jouw financiële steun. Bijvoorbeeld door een eenmalige gift of een jaarlijkse donatie. Draag jij de talenten van de ruud van nistelrooy foundation een warm hart toe? Dan kun je je bijdrage overmaken naar: Rabobank Eindhoven, NL75 RABO 0150 1935 05.

Vriendenloterij

Sinds 2010 zijn wij beneficiant van de VriendenLoterij en is Ruud ambassadeur van de VriendenLoterij. Door mee te spelen met de Vriendenloterij voor de Ruud van Nistelrooy Foundation kun je ons direct steunen. De helft van je inleg gaat maandelijks naar de Ruud van Nistelrooy Foundation en je maakt iedere zondag kans op mooie prijzen.

Steun ons

Bedrijven, verenigingen of instellingen

Jullie kunnen ons helpen door:

een kind te sponsoren voor een jaar
De kosten hiervoor zijn € 1.500,- per jaar of € 125 per maand

exclusief sponsor te worden van een Foundation programma
De kosten hiervoor zijn € 25.000,- per jaar.

organiseer een actie of evenement met je bedrijf 
en koppel dit aan de Foundation. We hebben we hier ervaring mee.