Over de rvn foundation

Ruud's droom

Terugkijkend op mijn internationale voetbalcarrière, staat één ding als een paal boven water, de niet aflatende steun en altijd positieve stimulans van mijn ouders, voetbalcoaches en mijn vrouw Leontien. 'Daardoor kon ik de kansen die ik kreeg met beide handen grijpen en dat is nodig om je talent te kunnen ontwikkelen,' stelt hij. 'Nu we zelf kinderen hebben zien we dat daar nog best wat mag veranderen. Vooral op het gebied van positieve support.'

En zo werd een nieuwe droom geboren: zoveel mogelijk kinderen helpen bij de ontwikkeling van hun talent, door ze te stimuleren en kansen te geven die ze nu niet krijgen. 'Om zoveel mogelijk kinderen te bereiken ben ik nu ook gestart met een opleidingstak waar we de coaches en begeleiders de juiste handvaten geven om kinderen positief te begeleiden. Het geeft voldoening om iets waardevols te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een kind.'

De afgelopen zes jaar heeft de ruud van nistelrooy foundation al meer dan 600 kinderen kunnen helpen om hun talent te ontwikkelen en daarbij hun zelfvertrouwen te laten groeien!

rvn f talent rvn f workshops en trainingen

Waarom doen we dit?
Omdat wij geloven dat ieder kind het talent in zichzelf kan ontdekken waardoor zijn/haar persoonlijkheid ten volle ontwikkeld wordt.

Hoe doen we dit?
Door het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten.
Dit doen wij door coaches, scholen en begeleiders te laten werken met de rvn foundation aanpak en hiermee de ontwikkeling van een kind op een positieve en betrokken manier te begeleiden.

Onze visie
Alle kinderen van Nederland worden op een positieve en betrokken manier begeleid in hun ontwikkeling. De ruud van nistelrooy foundation gunt elk kind de kans om te schitteren!

Onze missie 
Wij creëren een veilige omgeving waar het (verborgen) talent van ieder kind gezien wordt en kans krijgt zich te ontwikkelen. Wij willen zoveel mogelijk coaches, leerkrachten en begeleiders van kinderen in Nederland inspireren met de rvn foundation aanpak. Om zo kinderen door onze positieve en betrokken benadering de kern van hun kunnen te laten ervaren.De rvn foundation-aanpak

Een unieke manier van kinderbegeleiding, waarin verschillende coach- en opvoedelementen zijn gecombineerd met de persoonlijke ervaringen van Ruud zelf. Dit heeft geleid tot een enorm positieve trainingsmethode, waarin de kracht van het kind centraal staat. Geen kritisch schreeuwende ouders en coaches langs de lijn dus, maar oprechte, stimulerende en betrokken begeleiding, waardoor jong talent de kans krijgt om tot bloei te komen en zich te ontwikkelen.