Ons team

Het hart van onze organisatie bestaat uit Ruud en Leontien van Nistelrooy.
Samen met anderen zijn we een gedreven team. Op de werkvloer tref je de volgende mensen aan:

Marjolein Lankhout
Zij is Manager van de rvn foundation sinds 2015. Dagelijks is ze aan het werk om de organisatie een stapje verder te brengen. Met volle overgave.

Leontien van Nistelrooy
Sinds 2 jaar actief op het gebied van Communicatie & Events. Zij is getrouwd met Ruud en medegrondlegger van de foundation.

Onze coaches

Mogen we onze parels aan jullie voorstellen? Deze mensen begeleiden onze kinderen met de grootste zorg!

Ank van Alebeek, al jaren aan de organisatie verbonden. Weet precies hoe ze kinderen kan motiveren op het juiste moment.

Kevin Segbars, werkt samen met Ank in Den Bosch. Enthousiasmeert de groep kinderen en zorgt voor een goede sfeer.

Meer weten over Ank? Meer weten over Kevin?

Eleonore Fleur, vanaf de start van de foundation werkzaam bij de ruud van nistelrooy foundation. Geeft veel vertrouwen aan de kinderen, waardoor ze zichzelf beter kunnen ontwikkelen. Eleonore kent de organisatie van binnen en van buiten.

Romy Thomas, versterkt het team van onze coaches sinds kort. Ze heeft veel ervaring op het gebied van kinderen die extra aandacht verdienen. En dat is wat ze onze kinderen geeft.

Coach Gijs Visser is gespecialiseerd in omgaan met tegenslagen en teleurstellingen in het leven.Elk mens, elk kind, heeft een verhaal.Een verhaal met mooie momenten van succes en geluk, maar helaas ook een verhaal met pijn, en teleurstellingen. Denk aan gepest zijn, blijven zitten, een scheiding, verwaarlozing, criminaliteit, leven tussen twee culturen, ziekte of zelfs dood in een gezin.

Als een kind echt welkom is in jouw groep, team of klas, betekent dit dat je als coach ook open staat voor de moeilijke thema’s. En ook aanwezig durft te zijn met alles wat er bij jou is. Jezelf durven en willen laten zien.

Als coaches en kinderen samen de moed, maar ook de tools hebben om met deze dingen aan de slag te gaan, biedt dat ruimte. Ruimte om te snappen wat er gebeurd is. Waarom er dingen zijn die niet lukken.
Wat je nodig hebt om voor jezelf te zorgen en hoe je verder kunt en wilt.

Gijs is bijna vanaf de start van de foundation verbonden als gastcoach bij de groep talent en hij geeft masterclasses aan de ‘coaches in opleiding’ (ambassadeur).

 

Onze stagiaires

Waar zouden onze Coaches zijn zonder hulp van de stagiaires? Zij maken mede het verschil, extra aandacht voor de groep.

De coaching van Lotte, Sanne, Remco, Amber en Shanushka wordt erg gewaardeerd! Belangeloos zetten zij zich in en volgen trainingen om onze aanpak te kunnen uitdragen.

Ook rvn foundation coach worden?

Al jaren zijn onze Coaches van ontzettend groot belang voor onze organisatie. Op basis van vrijwilligerswerk uiteraard. Het doel van een Coach is kinderen op weg helpen in hun ontwikkeling.

Daarvoor heb je bepaalde vaardigheden nodig vinden wij.

Een rvn foundation coach:

  • zet het kind altijd centraal
  • is betrokken, vol passie, heeft doorzettingsvermogen en blijft zichzelf
  • heeft zelfkennis, zelfvertrouwen en een transparante werkwijze
  • heeft vertrouwen in het vermogen van het kind om eigen keuzes te maken en zelf zijn koers uit te zetten
  • werkt op basis van gelijkwaardigheid
  • benadert situaties met open vizier, altijd positief en ontwikkelingsgericht
  • is zeer goed in: actief luisteren, vragen stellen en confronteren
  • is open en respectvol, biedt veiligheid en vertrouwen

Herken jij je in bovenstaande punten en kun je je vinden in het doel van de foundation?

Voor dit schooljaar zijn uiteraard inmiddels alle vacatures reeds ingevuld.

meld je aan!

Ons bestuur

Het bestuur van de rvn foundation is gegrepen door de passie en gedrevenheid van onze organisatie. Zij hebben dezelfde overtuiging: focus samen met kinderen op waar ze goed in zijn. Laat ze succes ervaren. Graag zetten zij hun kennis en ervaring in om het team te ondersteunen. Op die manier dragen zij bij om zoveel mogelijk begeleiders van kinderen en kinderen te inspireren door middel van de rvn foundation aanpak.

Ons bevlogen bestuur bestaat uit:

Ruud van Nistelrooy.
Grondlegger, naamdrager en voorzitter van de foundation. Weet als geen ander hoe belangrijk het is om positief gecoacht te worden, zodat je gelooft in je eigen kunnen. Tegenwoordig traint Ruud de jeugdspelers van PSV.

Marc Lammers.
Marc is het voorbeeld van een modern type coach. Hij staat bekend om zijn innovaties en positieve coaching stijl. Op een aanstekelijke manier brengt Marc goeie ideeën in voor onze coaches en kinderen.

Han Hendriks.
Is Managing Partner bij Kirkman Company, een bedrijf dat zorgt voor succesvolle transformaties van organisaties. Han is erg enthousiast en denkt graag mee waar kansen liggen voor de rvn foundation.

"Waarom wordt er altijd als eerste gekeken naar onze zwakke punten. De kracht van de foundation is dat zij juist focussen op de positieve kanten van de kinderen."

Marc Lammers is bestuurslid van de rvn foundation, geeft trainingen aan onze coaches.
Is sinds twee jaar verbonden aan de rvn foundation als klankbord.