Ons team

Het hart van onze organisatie bestaat uit Ruud en Leontien van Nistelrooy.
Samen met anderen zijn we een gedreven team. Op de werkvloer tref je de volgende mensen aan:

Marjolein Lankhout
Zij is Manager van de rvn foundation sinds 2015. Dagelijks is ze aan het werk om de organisatie een stapje verder te brengen. Met volle overgave.

Leontien van Nistelrooy
Sinds 2 jaar actief op het gebied van Communicatie & Events. Zij is getrouwd met Ruud en medegrondlegger van de foundation.

Onze coach Gijs Visser

Coach Gijs Visser is gespecialiseerd in omgaan met tegenslagen en teleurstellingen in het leven.Elk mens, elk kind, heeft een verhaal.Een verhaal met mooie momenten van succes en geluk, maar helaas ook een verhaal met pijn, en teleurstellingen. Denk aan gepest zijn, blijven zitten, een scheiding, verwaarlozing, criminaliteit, leven tussen twee culturen, ziekte of zelfs dood in een gezin.

Als een kind echt welkom is in jouw groep, team of klas, betekent dit dat je als coach ook open staat voor de moeilijke thema’s. En ook aanwezig durft te zijn met alles wat er bij jou is. Jezelf durven en willen laten zien.

Als coaches en kinderen samen de moed, maar ook de tools hebben om met deze dingen aan de slag te gaan, biedt dat ruimte. Ruimte om te snappen wat er gebeurd is. Waarom er dingen zijn die niet lukken.
Wat je nodig hebt om voor jezelf te zorgen en hoe je verder kunt en wilt.

Gijs is bijna vanaf de start van de foundation verbonden als gastcoach bij de groep talent en hij geeft masterclasses aan de ‘coaches in opleiding’ (ambassadeur).

 

Ook rvn foundation coach worden?

Al jaren zijn onze Coaches van ontzettend groot belang voor onze organisatie. Op basis van vrijwilligerswerk uiteraard. Het doel van een Coach is kinderen op weg helpen in hun ontwikkeling.

Daarvoor heb je bepaalde vaardigheden nodig vinden wij.

Een rvn foundation coach:

  • zet het kind altijd centraal
  • is betrokken, vol passie, heeft doorzettingsvermogen en blijft zichzelf
  • heeft zelfkennis, zelfvertrouwen en een transparante werkwijze
  • heeft vertrouwen in het vermogen van het kind om eigen keuzes te maken en zelf zijn koers uit te zetten
  • werkt op basis van gelijkwaardigheid
  • benadert situaties met open vizier, altijd positief en ontwikkelingsgericht
  • is zeer goed in: actief luisteren, vragen stellen en confronteren
  • is open en respectvol, biedt veiligheid en vertrouwen

Herken jij je in bovenstaande punten en kun je je vinden in het doel van de foundation?

Voor dit schooljaar zijn uiteraard inmiddels alle vacatures reeds ingevuld.

meld je aan!

Ons bestuur

Het bestuur van de rvn foundation is gegrepen door de passie en gedrevenheid van onze organisatie. Zij hebben dezelfde overtuiging: focus samen met kinderen op waar ze goed in zijn. Laat ze succes ervaren. Graag zetten zij hun kennis en ervaring in om het team te ondersteunen. Op die manier dragen zij bij om zoveel mogelijk begeleiders van kinderen en kinderen te inspireren door middel van de rvn foundation aanpak.

Ons bevlogen bestuur bestaat uit:

Ruud van Nistelrooy voormalig profvoetballer van o.a. PSV, Heerenveen, Manchester United en Real Madrid, kwam ook 70 maal uit voor het Nederlands elftal. Initiatiefnemer en oprichter van de ruud van nistelrooy foundation. Geeft op dit moment als specialistentrainer training aan de jeugd van PSV en geeft training aan de selectie van PSV.

Marc Lammers begeleidt bedrijven en bedrijven teams in hun missie; van goed naar goud.

Hij was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam. Daarvoor was hij, al op jonge leeftijd, coach van Spanje en zelf tevens een verdienstelijk hockeyer. Marc speelde zelf slechts 5 interlands, maar als coach heeft hij al meer dan 150 interlands leiding gegeven aan het Nederlands team. Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympisch Spelen in Beijing waar met 2-0 werd gewonnen van China.

Daarnaast is Marc voorzitter van Swim To Fight Cancer 073 en coach van het Nuon Solar Callenge Team 2017, TU Delft.

Han Hendriks is Managing Partner bij Kirkman Company. 

Hij transformeert organisaties op ondernemende wijze naar meer relevantie voor alle stakeholders.

Verder is Han mede-oprichter van YSE, We Beat The Mountain, Aim for the moon en Outside Inc. en daarnaast ook mede-initiator van Powered By Meaning (een collectief van betekenisvolle ondernemingen) en de Social Impact Factory Utrecht (Dé hotspot voor sociaal ondernemerschap).

Han is ook geassocieerd met Nyenrode Business Universiteit en publiceert regelmatig boeken en artikelen over inkoop, sourcing en sociale ondernemingen.

 

"Waarom wordt er altijd als eerste gekeken naar onze zwakke punten. De kracht van de foundation is dat zij juist focussen op de positieve kanten van de kinderen."

Marc Lammers is bestuurslid van de rvn foundation, geeft trainingen aan onze coaches.
Is sinds twee jaar verbonden aan de rvn foundation als klankbord.